geschikt zakelijk adres

Waarom elders meer betalen?
Zakelijk adres vanaf € 62,90 / maand.

Omdat uw bedrijf een goede thuis verdient!

Laadbaar bedrijfsadres als vestigingsplaats van het bedrijf in het zakencentrum van Avigio

Terwijl u zorgt voor de ontwikkeling van uw bedrijf, zorgen wij voor de rest.Met een betalend zakelijk adres als bedrijfsvestiging in de zakencentra van Avigio, scheidt u niet alleen privé en zakelijk van elkaar - u kunt 100% vertrouwen op uw bedrijf en uw klanten concentreren zich terwijl ons team van ervaren en betrokken kantoormedewerkers de administratieve zaken voor u regelt in de backoffice.

Zo kunt u uw bedrijf een representatief adres geven en voor uw klanten zorgen of afspreken met collega's en zijn privé en zakelijk vanaf het begin gescheiden. Met uw eigen telefoon- en faxnummers op aanvraag.

De voordelen:

 • representatief vestigingsadres

 • hoogwaardige faciliteiten

 • aantrekkelijke externe presentatie

 • betrouwbare postdienst

 • op behoeften gebaseerde aanvullende diensten

Laadbaar bedrijfsadres

Voor uw bedrijfsadres is de toevoeging van "c / o" niet nodig. Uw bedrijfsnaam wordt naar wens aan de ingang bevestigd, zodat klanten en het postkantoor u op elk moment kunnen bereiken. Alsof het je eigen kantoor is en vanaf het begin ook privé en zakelijk gescheiden.

Woonplaats van het bedrijf

Het huis voor uw bedrijf. Het oproepbare vestigingsadres voldoet aan de officiële vereisten en kan worden gebruikt om uw beroep te registreren, voor inschrijving in het handelsregister en natuurlijk op uw brieven, in de afdruk van uw website, op visitekaartjes, ...

Aantrekkelijke externe presentatie

Onze zakencentra bevinden zich op luxe binnenstedelijke locaties met uitstekende vervoersverbindingen en zijn vijf dagen per week bemand. We reageren snel op inkomende mail en telefoontjes, en we houden uw rug vrij zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness. Uiteraard neemt ook uw bedrijf automatisch deel aan de luxe locatie en de hoogwaardige ambiance.

Uitgebreide kantoordiensten

Wij bieden u alles wat een secretariaat te doen heeft. Gewoon sneller, goedkoper, effectiever en bijna de klok rond. Of het nu gaat om onze telefoondienst, postacceptatie, doorsturen van inkomende zendingen naar elke locatie ter wereld - wij staan ​​voor u klaar! Bijna zoals je eigen secretaresse in de kamer ernaast. Heeft u een wens? Daar zorgen wij voor!

Betrouwbare postdienst

Wij nemen uw post aan. U beslist wat u ermee doet. U kunt het zelf ophalen of aangeven waar u het naartoe wilt sturen. Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks - precies zoals u wilt. Optioneel kunnen wij het voor u scannen en u kunt het gemakkelijk direct per e-mail in uw mailbox ontvangen.

Optionele aanvullende services

Heeft u een vraag of wens? Dankzij ons grote partnernetwerk bieden we u zeker de juiste oplossing en ondersteuning. Of u nu juridische of fiscale vragen heeft, een vergaderruimte in een andere stad nodig heeft, een marketingcampagne plant die ondersteuning nodig heeft - samen vinden we de antwoorden op al uw vragen. Snel, ongecompliceerd en altijd voordelig.

Waarom uw bedrijf bij ons past.

het oproepbare zakenadres en welke voordelen het u biedt:

Wij bieden u niet alleen het (waarschijnlijk) goedkoopste betalende bedrijfsadres als domicilieadres voor uw bedrijf - bij ons krijgt u competentie, altijd exact op uw behoeften afgestemde ondersteuning, opstartadvies en eersteklas service uit één hand.

Duur? Nee helemaal niet. Eerlijke tarieven, geen kleine lettertjes, korte minimale contractperiodes en geen wisselcontracten.

En de beste:

 • U ontvangt een dagvaardingsadres dat voldoet aan de wettelijke eisen.
 • Geen gag-contracten - die vaak hand in hand gaan met huurwoningen
 • Oproepverbetering vanwege een voorkeurskantoorlocatie
 • Betere scheiding van privé en bedrijf via afzonderlijke adressen
 • Goedkoop + transparante voorwaarden
 • Korte contractperiodes
 • Klaar voor gebruik vanaf "nu onmiddellijk"
 • Groeiend: op elk moment uitbreidbaar naar bureaus of eigen kantoren

Wat heb ik er precies aan?

Door uw virtuele bedrijfsadres te boeken, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over vervelende agenten die plotseling voor de deur staan. Uw privé-adres blijft privé en zakelijke zaken komen op uw zakelijk adres en worden op verzoek door ons verwerkt.

En hoeveel post u ook ontvangt en of het nu om belangrijke of onbelangrijke documenten gaat: niets gaat verloren en alles is ook nog eens beschermd tegen de ogen van uw buren. Ook als u zelf veel reist, is onze service precies wat u zoekt:

We nemen alle post voor u - van ansichtkaarten tot pakjes - en sturen u naar waar u maar wilt in een neutrale envelop. Voor grotere zendingen (pakketten, pallets of iets anders) gaan we vooraf met u in gesprek. Uiteraard kunnen ook individuele procedures worden afgesproken - bijvoorbeeld als u ziek bent of op vakantie. In ieder geval wordt “uw” brievenbus dagelijks geleegd zodat er niets verloren kan gaan of blijft slingeren.

Als optionele aanvulling bieden wij u de mogelijkheid om inkomende e-mail te digitaliseren met onze digitaliseringsservice en om alle documenten als PDF's per e-mail te verzenden of om ze bijvoorbeeld naar een cloud te uploaden.

Accepteert de belastingdienst een virtueel kantoor?

Waar heb je zo'n vestigingsadres voor nodig?

Hoe gaat de bestelling?

Reisindustrie

Alles over de eenmanszaak

Alles over de civil law society (GbR)

We doen het - eenvoudig!

Heeft u toch nog vragen? Praat tegen ons. Per telefoon, in chat, via ons contactformulier of rechtstreeks per e-mail naar: info@avigioBC.eu.

Overtuigd? Ga dan maar. U kunt hier uw bedrijfsadres online bestellen en u bent klaar om te gaan.

Print Friendly, PDF & Email