De motivatie en de bijbehorende redenen kunnen niet diverser zijn dan die al honderden klanten bij ons hebben gebracht.

Voor de meeste oprichters en ondernemers ligt de focus direct op de wens om privé- en zakelijke aangelegenheden vanaf het begin strikt te scheiden en niet hun eigen bedrijf in hun eigen appartement te registreren. In de meeste gevallen loont het echter niet de moeite om een ​​eigen kantoor te hebben.

Een andere reden is om uw eigen adres te willen beschermen. Dit is vooral logisch als u een bedrijf of een webshop wilt openen en niet wilt dat vervelende vertegenwoordigers of klanten voor uw eigen deur staan. Het retourneren van pakketten is soms ook een probleem, bijvoorbeeld als u de hele dag op pad bent. We accepteren ook pakketten en sturen deze ook naar u door als u dat wilt.

Reist u veel voor zaken of plezier of heeft u geen woonplaats meer in Duitsland, maar wilt u toch per post bereikbaar zijn of een bedrijf aanmelden?

Op zoek naar iemand die de post, telefoontjes of pakjes voor u afhandelt?

Wilt u zich gewoon kunnen concentreren op uw bedrijf en af ​​en toe ondersteuning nodig hebben in administratieve zaken?

Als u een vraag met "ja" zou kunnen beantwoorden, dan heeft u gelijk bij ons!

Meer weten? Bekijk dan onze artikelen in de rubriek "Bruikbare informatie" over!

Print Friendly, PDF & Email