Huur Duits telefoonnummer

Duits telefoonnummer.
Heb je er geen? Huur er een!

Wilt u met een Duits telefoonnummer bereikbaar zijn voor uw klanten?

Geen probleem: we doen het.

Zeg gewoon hoeveel telefoonnummers u nodig heeft en we zullen u deze meestal binnen 24 uur bezorgen.

Belangrijk: u heeft geen eigen kantoor / vestiging in Duitsland nodig!

Er is geen wachttijd, geen papierwerk, geen lange contractperiodes en het beste van alles: het Duitse telefoonnummer is absoluut flexibel.

Waar kan ik het nummer gebruiken?

In principe kunt u uw nieuwe Duitse telefoonnummer gebruiken waar u maar wilt, bijvoorbeeld:

  • op uw website en zakelijke papieren
  • voor externe presentatie en communicatie
    • met klanten en leveranciers
    • op uw website
    • op facturen, visitekaartjes, visitekaartjes, ...
    • kortom: waar u maar wilt!

Wat kost een Duits telefoonnummer?

Wij bieden u het Duitse telefoonnummer van uw bedrijf in verschillende pakketten aan. De prijzen beginnen bij een onverslaanbaar lage prijs van 67,40 euro per maand en nummer. Dit omvat al 500 minuten gesprek voor uitgaande oproepen of voor doorschakeling naar het Duitse mobiele of vaste netwerk. Klinkt spannend, nietwaar?

Wat gebeurt er als klanten het nummer bellen?

Geen gesprek gaat verloren. U beslist wat u met inkomende oproepen doet en waar ze naartoe moeten worden geleid. Dit kan bijvoorbeeld een bestaand telefoonnummer in een van uw kantoren zijn of de directe integratie in uw telefoonsysteem. Op verzoek kunnen wij u ook de juiste hardware aanbieden. U kunt dus uw eigen telefoon op uw bureau leggen.

Welke andere mogelijkheden zijn er?

Optioneel kunnen we nog veel meer voor je doen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf te registreren in een van onze zakencentra (trefwoord: geschikt zakelijk adres​ Hier zorgen wij voor de inkomende post en sturen deze door naar u.

Met onze Telefoondienst U heeft ook de mogelijkheid om namens u oproepen aan te nemen en de zorgen van de klant vast te leggen en deze schriftelijk aan u door te geven. Flexibel en zoals u het wilt.

Hoe gaat de bestelling?

Het is relatief eenvoudig: stuur ons uw verzoek kort op de volgende manieren Link en we nemen binnenkort contact met u op!

Goed om te weten: zelfs als u uit het buitenland komt, hoeft u geen bedrijf in Duitsland te registreren en hoeft u ook geen bedrijf op te zetten. Maar als u een bedrijf wilt starten, staan ​​wij met het onze tot uw beschikking Opstartadvies Blij om te helpen.

Print Friendly, PDF & Email