Een sterk team. aan u.

Een sterk team.
Altijd daar voor jou!

Dat doen wij voor jou:

Uw bedrijf vindt een thuis in de zakencentra van avigio. Naast professionele postverwerking bieden wij u een moderne infrastructuur en verzorgen wij alle zaken zodat u zich volledig op uzelf en uw bedrijf kunt concentreren.

Ons doel is om u te ondersteunen bij het idee om onderweg een bedrijf op te richten. Daarom vindt u bij ons een breed netwerk van consultants met zeer verschillende focus, zodat wij samen met meer dan 30 jaar professionele ervaring gegarandeerd de juiste antwoorden op uw vragen vinden. Zoals je waarschijnlijk hebt gezien, zijn de eerste 30 minuten zelfs gratis, dus je loopt geen risico om contact met ons op te nemen en het uit te proberen.

En als alle vragen zijn opgehelderd en de opstart begint, staan ​​we uiteraard aan uw zijde met advies en actie en ondersteunen we u met het papierwerk en de registratie van uw bedrijf bij de autoriteiten.

Met ons zakencentrum bieden wij u een betalend vestigingsadres aan dat u als hoofdkantoor kunt gebruiken voor bedrijfsregistratie, maar natuurlijk ook voor inschrijving in het handelsregister, evenals op uw briefpapier, facturen, visitekaartjes, opdruk en nog veel meer. meer. Ons adres is de thuisbasis van uw bedrijf.

Daarnaast staat onze backoffice volledig tot uw beschikking en verzorgt inkomende post of beantwoordt de telefoon voor u en neemt de zorgen van uw klanten over (inbound) of voert acquisities voor u uit (outbound). Op verzoek kunnen we afspraken voor u regelen, reizen of klantevenementen organiseren - bijna zoals uw eigen secretaresse in de kamer ernaast.

Wij zijn er voor jou.

Wij staan ​​daar voor je klaar:

Het begon allemaal eind jaren negentig in Düsseldorf, van waaruit we de eerste bedrijven in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hielpen om succesvoller te worden in de markt.

Nadat we in 2003 naar Krefeld waren verhuisd, konden we onze activiteiten verder uitbreiden en vandaag genieten we het vertrouwen van enkele honderden bedrijven en hebben we talloze oprichters begeleid op weg naar zelfstandig ondernemerschap.

Met veel enthousiasme geven wij vandaag onze kennis aan u door. Praat tegen ons.

Print Friendly, PDF & Email