Opstartadvies

Hulp en advies bij het oprichten.
Vind samen de juiste oplossing.

Het starten van een bedrijf is "slechts" een formele stap, maar de meeste start-ups hebben waarschijnlijk meer dan 1000 vragen in hun hoofd. Veel potentiële ondernemers durven deze stap niet te zetten. Meestal uit angst om niet de juiste antwoorden te vinden en uit te vallen. Een goed opstartadvies kan daarbij helpen.

Het is dus goed om een ​​ervaren coach en adviseur aan uw zijde te hebben die u kunnen helpen bij het afhandelen van de vele formulieren en aankomende administratieve procedures. Duitsland is een land vol bureaucratie. Dat is allesbehalve leuk. Wij adviseren, ondersteunen, coachen en motiveren je om je zwakkere zelf te overwinnen om succesvol te worden. We leggen je tot in detail uit hoe startersadvies werkt. En wij begeleiden u op weg om met succes als zelfstandige te beginnen.

Maar er bestaat niet zoiets als een “patroon F” bij het oprichten van een bedrijf. Het ondersteunen van het opstarten van een bedrijf is altijd een heel individuele prestatie en vereist veel gevoeligheid.

Daarom hebben we ons aanbod voor start-up advies modulair opgebouwd. Te beginnen met het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Het belangrijkste is hier om uw belangrijkste vragen met u te bespreken en u een idee te geven van wat u kunt verwachten.

En natuurlijk krijgt u bij ons ook het juiste bedrijfsadres voor de opdruk van uw website, voor bedrijfsregistratie en externe presentatie. En mocht u toch een logo of webshop nodig hebben, dan hebben wij hier ook de juiste module in de aanbieding.

Competentie in perfectie. Allemaal uit één hand. Er is geen gemakkelijkere en comfortabelere manier!

een eerste strategiediscussie

Heeft u een zakelijk concept en wilt u binnenkort aan de slag? Elk begin is moeilijk, vooral als je alleen bent en niemand hebt om mee te praten over je eigen ideeën.

We zijn er voor jou! Ons opstartadvies - eerder de eerste gesprekken zijn altijd volledig vrijblijvend en gratis!Zodat u ons op elk moment kunt bellen en uw ideeën kunt bespreken en u de mogelijkheid heeft om uw vragen te bespreken met onze start-up experts in een strategiegesprek van een half uur en zo een zeker gevoel krijgt voor de start van het bedrijf. Onze adviseurs nemen op afspraak telefonisch of via videoconferentie contact met u op, zodat u ook een vast contactpersoon heeft die u bij uw project ondersteunt.

Het doel van dit gesprek is om gekwalificeerde feedback te krijgen op uw bedrijfsidee, om vragen over de berekening en het businessplan te verduidelijken, om financieringsopties te verkrijgen, om te praten over markttoegang en klantenwerving - en nog veel meer.

Je zou dit allemaal zelf kunnen onderzoeken en waarschijnlijk zelfs een manier vinden, of je zoekt meteen professionele ondersteuning - een ervaren start-up consultant.

En dat is precies waar een startersconsultatie over gaat: professionele business consultants staan ​​aan uw zijde als startende onderneming of jonge ondernemer en begeleiden u op weg.

Maar wat levert advies bij het opstarten van een bedrijf mij op? En wat doet een startup-coach precies? Deze en vele andere vragen zullen wij voor u beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Helemaal gratis en vrijblijvend - maar uiterst waardevol.

Bestel hier. ​

Opstartcoaching

Start-up coaching gaat over jezelf fit maken voor het dagelijks leven. Samen consolideren we uw businessplan, bespreken en analyseren we uw kapitaalbehoefte, praten we over het betreden van de markt, zoeken we samen naar financieringsprogramma's of financieringsmogelijkheden en bereiden we u tenslotte voor op gesprekken met de bank en investeerders.

Opstartadvies

In de opstartconsultatiefase worden de zaken heel specifiek. Maar waar u ook bent: wij zorgen voor alles wat nodig is om uw bedrijf bij de autoriteiten te registreren.

Het hangt natuurlijk van het type bedrijf af wat er precies nodig is of niet. Bijvoorbeeld of u een notaris nodig heeft of niet.

Afhankelijk van het type bedrijf heeft u in sommige gevallen eerst toestemming nodig van de verantwoordelijke Kamer van Koophandel (of Kamer van Ambachten) en om geen tijd of geld te verliezen, zorgen wij voor alles wat nodig is.

We krijgen de nodige goedkeuringen. Wij regelen een notarisafspraak en stemmen de conceptcontracten af ​​met jou en de notaris. Later zullen we de registratie van uw bedrijf samen met u indienen bij het verantwoordelijke handelsregistratiekantoor. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, u heeft altijd een vast aanspreekpunt en kunt (bijna) alles doen vanuit uw luie stoel.

Ook bij de inschrijving bij de verantwoordelijke belastingdienst heb je met veel papierwerk te maken. Maar maak je geen zorgen: het hangt er sterk van af wat voor soort bedrijf je opricht, maar we zijn er goed mee vertrouwd. En om alles zo snel mogelijk te laten verlopen, maken we de nodige documenten aan en bereiden we samen met u de aanvragen voor een fiscaal nummer voor en sturen deze vervolgens voor u op. Hierdoor krijgt u zo snel mogelijk uw fiscaal nummer en wordt uw bedrijf juridisch bekwaam en kan het handelen.

Speelt u al met het idee om later medewerkers in te huren, dan zorgen wij ervoor. We zullen u een bedrijfsnummer bezorgen, dat u vervolgens moet registreren. Maar natuurlijk staan ​​wij hier ook voor jou klaar.

Kortom: samen met u zorgen wij ervoor dat de administratieve werkzaamheden in de kortst mogelijke tijd worden gedaan en dat uw bedrijf niet alleen opgericht is, maar ook snel kan handelen!

En dan?

Ook dan ben je natuurlijk niet de enige: logo-ontwerp, webdesign, aanmaken van je briefpapier, zakelijke brieven, (huisstijl), advertenties, VoIP / telefoonverbinding, google-advertenties, openen van een bankrekening, Mastercard, autoleasing, verzekeringen en nog veel meer .

Uiteraard hebben wij passende suggesties en aanbevelingen voor u in ons partnernetwerk zodat u met slechts één contactpersoon in ons bedrijf al een heel eind komt. We verheugen ons op je!

Lees meer over de Advies bij het oprichten van een ondernemend bedrijf / RUG (beperkte aansprakelijkheid)
of naar Ondersteuning bij het oprichten van een GmbH.

andere contactpunten

Als je nog in de ontdekkingsfase zit, bieden ze je Kamers van Koophandel en Industrie ook altijd een goed aanspreekpunt. Daar vind je speciale aanbiedingen voor potentiële oprichters.

U kunt een andere nuttige plek vinden om ideeën uit te wisselen Competities voor bedrijfsplannendie overal in Duitsland bestaan. U kunt hier meer informatie vinden.

Print Friendly, PDF & Email